El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Helligånd, hjælp mig til at se sandheden. Tal til mig nu.

2. Hvilepladsen

1. Johannesbrev 2,18-21

Mine kære børn! Vi lever i de sidste tider. I har hørt, at Antikrist engang vil fremstå som en fuldstændig modsætning til Kristus. Men allerede nu har Kristus mange modstandere, mange antikrister. Det viser blot, at vi lever i de sidste tider. Disse modstandere er kommet fra vores egne rækker, men de har aldrig virkelig været en del af os. Havde de været det, ville de være blevet hos os. Da de forlod os, blev det klart for alle, at de aldrig havde været ét med os. Det er anderledes med jer. I har modtaget Helligånden, så I kender det hele. Jeg har derfor ikke skrevet til jer, som om I ikke kendte Sandheden. Tværtimod! I er jo kommet til erkendelse af Sandheden, og I ved, at ingen løgn stammer fra Sandheden.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Antikrist. Modstandere af Kristus. De findes også i dag i vores sammenhænge. Hvordan kan man genkende dem? De kender ikke sandheden.

4. Udsigtspunktet

Refleksion

Hvad er sandheden?

Jesus siger om sig selv, at han er vejen sandheden og livet (Johannesevangeliet 14,6). Hvilken betydning har det for din forståelse af sandhed?

5. Samtale på vejen

Tal med Helligånden om sandhed. Bed ham om visdom til at se, hvad der er sandt og falskt i dit eget liv og i de sammenhænge du kommer i.