El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Kære Herre. Lad mig opleve barnlig glæde og forventning.

2. Hvilepladsen

Es 11, 6-9

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

Engang vil ulven og lammet følges ad, leoparden hvile sig hos gedekiddet, kalven og løven græsse sammen, så et barn kan passe dem. Køer og bjørne vil blive venner, så deres unger ligger side om side. Løven vil æde græs som oksen.  Spædbørn kan lege ved slangens hule, og småbørn kan uskadt stikke hånden i hugormens rede. Ingen gør fortræd i hele mit hellige bjergland, for alverden skal fyldes af en dyb forståelse af Herren, som vandet fylder verdenshavene.

3. Betragtning

Her ser vi et glimt af, hvordan det bliver på den nye Jord, hvor dødsskyggen er borte, og Guds fred fylder alt. Der er ingen rovdyr eller fødekæder: Alle dyr kan lege sammen, og vi mennesker behøver ikke frygte noget dyr, ikke engang en giftslange! Alle har vi fået denne dybe forståelse af, hvad der er godt, så ingen vil gøre andre ondt.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Aktion

Tegn – ellers forestil dig at du tegner. Du tegner et advarsels- eller forbudsskilt (fx i Zoo: ”stik ikke hånden ind til løven!” eller ”Pas på hugorme – bliv på stierne!”, eller…), og hver gang du har tegnet et skilt, sætter du et stort kryds over det: På den nye Jord behøves det ikke!

5. Samtale på vejen

Tak kære Gud, fordi den nye Jord kommer med alt det dejlige, vi kan glæde os til. Tak for naturen, som den er nu, og tak for at den en dag bliver endnu meget smukkere!