El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Herre, hjælp mig til at lægge alt frem for dig - også det, som jeg skammer mig over.

2. Hvilepladsen

Es 12, 1-2

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

Til den tid vil du sige: »Jeg takker dig, Herre. Du blev vred på mig, men din vrede forsvandt, og du trøstede mig. Du er min Frelser, jeg stoler på dig. Jeg frygter ikke, for du giver mig styrke. Jeg lovsynger dig, for du frelste mig.

3. Betragtning

Kan Gud være vred?

Gud er en fortærende ild mod al synd, og samtidig elsker han hvert eneste syndige menneske. Vi kan se vreden på Golgata, hvor Jesus bliver ramt af Guds vrede: "Min Gud, min Gud, hvorfor har du forladt mig." Men vi kan også møde vreden i vores liv, sådan som vi møder det hos David i Salme 32,4-5: "Dag og nat lå din hånd tungt på mig... Så bekendte jeg omsider min synd for dig, søgte ikke længere at skjule mine forseelser. Jeg sagde: "Jeg vil bekende mit oprør for Herren."  Så tilgav du mig, og  min skyld forsvandt. Derfor kan vi også sige: "Du er min frelser, jeg stoler på dig. Jeg frygter ikke, for du giver mig styrke. Jeg lovsynger dig, for du frelste mig".

4. Udsigtspunktet

Aktion

Aktion

Snak med dig selv!
Vov at sige højt: "Jeg ser alt, der mislykkes for mig. Jeg ser den skyld, som ligger på mig. Og jeg tager imod trøsten fra Gud, som jeg får gennem Kristus!

5. Samtale på vejen

Jeg lovsynger dig,  Herre, for du giver mig styrke, du tilgiver mig.
Herre, giv mig visdom, så jeg altid sætter mit håb til dig.