El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Jesus, hjælp mig at tro på dig. Giv mig himmellængsel så jeg altid husker på hvad målet med mit liv er.

 

 

 

2. Hvilepladsen

Første Thessalonikerbrev 4, 15-18
Det her siger vi jer fra Herren selv: Vi, som er i live, når Jesus kommer igen, skal ikke gå forud for dem, der er sovet ind. Herren selv vil stige ned fra Himlen, og der vil lyde et mægtigt kommandoråb, en overengels røst og en fanfare fra Guds trompet. Så vil allerførst de, der er døde i troen på Kristus, genopstå. Derefter skal vi, der er i live her på jorden, bortrykkes sammen med dem op i skyerne for at møde Herren i luften. Fra da af skal vi altid være sammen med Herren. Så trøst da hinanden med dette budskab!

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Jesus sagde til sine disciple at han snart kommer. Selvom der er gået 2000 år, så må vi leve med det for øje, at Kristus kommer igen. Det er ikke altid nemt at være menneske, og vi kan blive slået af bekymringer for en usikker fremtid. Midt i de bekymringer giver løftet om fremtiden håb. Èn ting står fast: Vi er skabt til mere end dette jordiske liv. Vi er skabt til fællesskab med Gud.4. Udsigtspunktet

Refleksion

Overvej hvad du prioriterer i dit liv. Venner, sport, karriere og andre aspekter kan så nemt få førstepladsen i dit liv. Alt det er dog intet i sammenligning med værdien af at kende Jesus. Finder du trøst i at du er skabt til et bedre sted? Gør det dig glad at tænke på den enorme kærlighed Jesus har til netop dig?

5. Samtale på vejen

Kære Jesus, giv mig dagligt et hjerte som vil leve for dig, således at mit liv handler om det du har gjort for mig. Giv mig en sådan glæde ved tanken om at leve med dig at det kommer til udtryk overfor de mennesker jeg er iblandt.