El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Jesus! Tak, fordi du har givet mig et evigt håb. Giv mig kærlighed til mine omgivelser, så jeg slet ikke kan lade være med at dele det håb med de mennesker, du har sat i mit liv.

2. Hvilepladsen

Johannesevangeliet 1, 15-18

15 Og Johannes Døber vidnede om ham. Han råbte sit budskab ud: »Det var ham, jeg mente, da jeg sagde: ›Han, som skal træde frem efter mig, er større end mig, for han var til, før jeg blev født. «
16 For vi har alle fået del i Guds søns herlighed, og vi har oplevet Guds nåde, som overgår alle tidligere udtryk for hans nåde, 17 for Moses bragte os Toraen, men Jesus, den ventede Messias, bragte os den fuldkomne nåde og sandhed. 18 Intet menneske har nogensinde set Gud. Men den fuldkomne Søn, som sidder ved Faderens side, har vist os, hvem han er.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Han vidnede! Han fortalte! Han råbte! Det er ham – Jesus! Jesus er Messias! Ham, vi har ventet på. Jesus gav den helt igennem perfekte sandhed videre til os. Messias, Sønnen, Jesus er selv livet og sandheden.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Sig, syng, råb det højt eller lav det i graffiti på din væg til dig selv – og til andre: Jesus er livet og sandheden. Eller find andre ord for det samme og sig, syng, råb eller mal det.

5. Samtale på vejen

Jesus Kristus! Tak, fordi du selv er livet og sandheden. Tak, fordi du vil fylde mit liv med dig selv. Tak, fordi du selv vil bo i mig. Hjælp mig til hver dag at leve og hvile i din nåde.