El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Tak Gud, fordi du sendte din søn til jorden. Gud, hjælp mig nu til at blive stille for dig og finde hvile i dit lys.

2. Hvilepladsen

Lukasevangeliet 8,17-18

Det, som er skjult, vil komme frem, så man kan se det. Og det, som er hemmeligt, vil komme ud i lyset og blive kendt. Pas på, hvordan I bruger det, I hører. De, der gør brug af det lys, de har fået, vil få endnu mere. Men de, der ikke bruger det lys, de har fået, vil miste det, de troede, de havde.«

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Jesu historie er en livsforandrende historie. Hans fødsel er livsforandrende. I påsken får vi åbenbaret, hvad Jesu liv, død og opstandelse betyder for os og vores frelse.

Historien om Jesus må ikke blive noget, vi går og gemmer på i det skjulte. Det er sandheden, og det skal frem i lyset! Vi kan lade budskabet lyse igennem os ved at være små ”Jesuskopier”. Vi skal bruge det, vi hører, og det, vi læser, så vores lys bliver endnu stærkere. Jesu lys må forvandle os, så vi lyser op på ham gennem dem, vi er, og det, vi gør.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Jeg vil gerne udfordre dig til hver dag resten af måneden at sænke tempoet og takke for det, der skete da Jesus blev født. Lad det blive en fast del af din bøn, og lad det blive stort for dig.

5. Samtale på vejen

Sig tak til Gud, fordi han lod sin søn føde til jorden.  Snak med ham om, hvordan du kan være en ”Jesuskopi” blandt de mennesker, du er iblandt. Bed ham om at hjælpe dig med at huske og bruge det, du hører. Bed om hjælp til at holde fokus på det, der virkelig betyder noget.