El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Tak Jesus, at du er Messias, Guds søn og min frelser. Du kom til verden, for at enhver, som tror på dig, ikke skal gå fortabt. Tak, at du tog alle mine synder på dig, da du døde på korset.

2. Hvilepladsen

Matt 26,62-66: Så rejste ypperstepræsten sig. »Du har hørt anklagerne imod dig,« sagde han til Jesus. »Hvad har du at sige til dit forsvar?« Men Jesus forholdt sig tavs. Så sagde ypperstepræsten til ham: »Jeg tager dig i ed for den levende Guds ansigt. Sig os, om du er Messias, Guds Søn!« »Ja, det er jeg,« svarede Jesus. »Og det siger jeg jer: Engang skal I se Menneskesønnen sidde ved Den almægtige Guds højre side, og I skal se ham komme igen på himlens skyer.« Da rev ypperstepræsten sin kjortel i stykker og råbte: »Han har hånet Gud! Hvad skal vi med flere vidner? I hørte selv, hvad han sagde. Hvad mener I andre?« »Han er skyldig!« råbte de. »Han skal dø!«

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Jesus siger, at han er Messias, Guds søn, og engang skal vi se ham sidde ved Guds højre side, og de og vi skal ske ham komme igen i himlens skyer. Det var det, som Jesus blev dømt for at sige. Også i dag er der mennesker, som gerne vil have Jesus som et forbillede i gode gerninger, men Jesus er ikke kun det. Gud sendte sin søn til verden, for at enhver, som tror på ham, ikke skal gå fortabt, men have et evigt liv.

4. Udsigtspunktet

Refleksion

Jesus er Guds søn og verdens frelser. Hvad betyder det for dig, at Jesus er Messias, Guds søn? Vil du komme til ham og lade ham frelse dig?

5. Samtale på vejen

Tak Jesus for, at han kom til jorden for også at frelse dig. Det eneste, du skal gøre, er at takke Jesus for, at han er din frelser, og at han døde også for dine synder.