El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Kære Jesus. 
Tak, at du døde for mig. Jeg kan ikke betale det tilbage til dig. Hjælp mig til at se min næste – og dermed ære Kristus.

 

2. Hvilepladsen

Rom 14, 14-16

Jeg er overbevist om, at ifølge Herren Jesus er der ingen mad, der i sig selv er uren, og derfor ikke må spises. Men de, der har samvittighedskvaler ved at spise visse ting, skal hellere lade være. Hvis du sårer en af dine medkristne ved det, du spiser, handler du ikke længere i kærlighed. Lad ikke din frihed til at spise hvad som helst ødelægge et menneske, som Kristus døde for. Frihed er godt, men tag hensyn til de svage.


Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Du skal elske din næste som dig selv. Hvis der er ting, du kan gøre uden at synde, men som frister din næste til synd, så giv afkald for hans skyld. Lad ikke din egoisme stå i vejen for din næstes frelse. Det kan koste dig din.

 

4. Udsigtspunktet

Aktion

Overvej, hvad du bruger din tid på. Er der noget, som kan friste din næste til synd? Giv afkald på det. Find så noget bedre at bruge tiden på, som opbygger din næstes tro.

 

5. Samtale på vejen

Alt for ofte tænker jeg kun på mine egne behov, Jesus. Du tænkte altid på andres, ja, du døde for vores skyld. Hvilket offer er det, jeg skal bringe? Kan du bruge mig i din plan?