El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Kære Far.
Luk mit hjerte op, så din kærlighed kan trænge ind.
Luk mit hjerte op, så din kærlighed kan komme ud.
Amen

 

2. Hvilepladsen

Rom 14, 17-19

Guds rige er nemlig ikke et spørgsmål om, hvad man spiser og drikker, men om den retfærdighed, fred og glæde, der kommer fra Helligånden. Hvis I tjener Kristus med den holdning, vil I glæde Gud og blive respekteret af mennesker. Gør alt, hvad I kan, for at leve i harmoni med hinanden og styrke fællesskabet.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen


3. Betragtning

Jesus siger, at kirken kendetegnes af den indbyrdes kærlighed. Der hvor den er, vil mennesker se det og undre sig. Kærligheden skaber ikke kun glæde og fred mellem de kristne. Den er også et vidnesbyrd for andre; et kald til frelse og en forsmag på paradiset.

 

4. Udsigtspunktet

Aktion

Refleksion

Når de kristne ikke kan holde fred med hinanden, skyldes det så, at vi ikke elsker hinanden? Betyder kærligheden, at man ikke må diskutere med hinanden og være dybt uenige?
Hvor langt skal vi gå for at bevare freden?


5. Samtale på vejen

De andre er tit så umulige at have med at gøre. De tager fejl og begår den ene dumhed efter den anden. Jeg er bange for, at de tænker det samme om mig. Er vi virkelig ikke i stand til at gøre det bedre, Far? Lær os at forstå din kærlighed, som vi kan have så svært ved at se!