El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Gode Helligånd.
Vis mig, at det er mennesker, der er det vigtigste i verden. Jeg tænker så ofte, at det er ting og glæder. Giv mig den kærlighed, der sætter mig fri til at glæde mig i dig.
Amen

 

2. Hvilepladsen

Rom 14, 20-21

Ødelæg ikke Guds værk på grund af maden. Det er tilladt at spise alt, men det bliver til noget forkert for dem, der spiser, hvad deres samvittighed forbyder dem. Du bør derfor hverken spise kød, drikke vin eller foretage dig andre ting, hvis dine handlinger får en medkristen til at miste troen.


Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Kan det da ikke snart handle om noget andet? Skal jeg være min broders vogter? Kan han ikke passe på sig selv? Gud har lagt ham over til dig. Intet menneske kan klare sig alene.

 

4. Udsigtspunktet

Meditation

Det er ikke bare det at gøre noget, der kan bringe en anden til fald. Når man undlader at gøre noget, er det også en handling. Er der noget, du burde begynde at gøre for at hjælpe din næste? Kunne det være en formaning, du skulle give?

 

5. Samtale på vejen

Far, tænk, at du har lagt det over til alle kristne omkring mig at tage hånd om mig. Hvor er det en vidunderlig tanke. Når jeg tænker på, hvor fantastisk det ville være, hvis vi alle levede op til det, glæder jeg mig, til du kommer igen.