El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Gud, du er hellig og stor. Du har skabt alle ting. Du har også skabt mig. Alt, hvad jer ejer, alt, hvad jeg kan, alt, hvad jeg er, er en gave fra dig. Når jeg ser på det, du har skabt, må jeg takke dig for det hele. Tak, at du har skabt mig, så jeg ligner dig.

 

2. Hvilepladsen

Rom 14, 5-8

Nogle mener, at visse dage er mere hellige end andre dage. Andre mener, at alle dage er lige gode. Her må hver enkelt nå frem til sin egen overbevisning. De, der betragter bestemte dage som mere hellige end andre, gør det til Guds ære. De, der mener, at man kan spise alt, gør det til Guds ære, for de takker ham for maden. De, der mener, at man ikke bør spise visse ting, gør det til Guds ære, og de takker ham også for maden. Der er jo ingen af os, der lever eller dør for selv at få ære. Nej, vi ønsker at leve til Guds ære og dø til Guds ære. Hvad enten vi lever eller dør, så tilhører vi ham.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

At leve sit liv til Guds ære. For nogle mennesker er det at faste på bestemte dage. For andre er det at nyde alt det gode, som Gud har givet. For nogle er det at stå på torvet og fortælle om Jesus; for andre er det at hjælpe den nabo, der ikke længere selv kan slå græsplænen.

Husk altid på, hvem der er din herre.

 

 

4. Udsigtspunktet

Aktion

Aktion

Beslut dig for en særlig ting, du vil gøre for at ære Gud i dag.


5. Samtale på vejen

Når jeg gør noget godt for andre, så bruger jeg de evner, du har givet mig. Når jeg giver andre noget, så bruger jeg den rigdom, som du har givet mig. Når jeg glæder andre, så viser jeg den kærlighed, som du har vist mig. Må det alt sammen blive til din ære.