El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Herre Jesus, tak for livet og denne dag. Tak at jeg må komme til dig med alle mine bekymringer. Tak at du vil give mig din fred – også når jeg er bange eller urolig.

 

2. Hvilepladsen

Romerbrevet 15, 30-33

Jeg har en bøn til jer, kære venner, da vi er forbundet med hinanden gennem den kærlighed, der kommer fra Helligånden, og fordi vi alle har Jesus Kristus som vores Herre. Bed inderligt til Gud sammen med mig, at han vil redde mig fra at falde i kløerne på de vantro jøder i Judæa provinsen, som jeg skal rejse igennem, og at de kristne i Jerusalem vil være villige til at modtage gaven. Derefter kommer jeg og besøger jer, om Gud vil, og jeg glæder mig til at hvile ud hos jer en tid. Nu beder jeg om, at Gud, som er den, der giver os fred i hjertet, vil være med jer alle. Amen.


Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Tiderne skifter. Der er dage med ængstelige tanker, der er dage med glæde, der er dage med arbejde, og der er dage med hvile. Alle dage må vi lægge i Guds hånd. Det er ham, der har magten. Derfor kan vi – ligesom Paulus - tilføje ”om Gud vil” til alle vore gøremål. Gør vi det, kan vi trygt bede om fred i hjertet.

 

4. Udsigtspunktet

Meditation

Giv tid til at tænke på ordene ”om Gud vil”. Er der ting i dit liv, hvor du ikke vil lade Gud råde? Bed Gud om fred i hjertet.

 

5. Samtale på vejen

Himmelske far. Tak at du hører mig, når jeg fortæller dig om svære ting i mit liv. Lær mig at lade dig råde i alle forhold. Vis mig også at hvile ud hos dig.