El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Mægtige Gud! Tak for din trofasthed mod mig hver dag. Hjælp mig og åbn mit hjerte for det, som du i dag vil fortælle – til netop mig.

2. Hvilepladsen

Salme 18, 44-47

Du hjalp mig i kampen mod fjendtlige hære, gav mig sejr over fremmede folkeslag, som nu er blevet mig underlagt. Straks de hørte min røst, adlød de. De kom krybende hen til mig. De tabte fuldstændig modet, kom skælvende frem fra deres skjul. Herren lever! Lovet være min redningsmand.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Gud mødte David, da han var allerlængst nede. Han udfriede ham og hjalp ham mod hans fjender – gang på gang greb han ind. Guds trofasthed er stor, for han elsker os – også når vi har svært ved at elske ham. Han ønsker at udruste og hjælpe os og er os nær i medgang såvel som i modgang.

4. Udsigtspunktet

Refleksion

David bad om hjælp for at overleve, og Gud besvarede hans bønner mangedobbelt. Tænk over, hvad det fortæller os om Guds trofasthed - også i relief til dit liv.

5. Samtale på vejen

Tak for din trofasthed Gud. Hjælp mig til at se og følge dig. Gud – når jeg har det svært og vejen føles umulig, så løft mig op, så jeg kan se, at du er nær mig og baner vej for mig i mørket.