El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Gud, vis mig, hvem du er, og hvad du vil med mit liv.

2. Hvilepladsen

Rom 7, 13-15

Jamen, hvis loven er god, hvordan kunne den så føre til sådan en elendighed? - Det var egentlig ikke loven, der gjorde det. Det var synden. I og med at synden brugte det gode til at opnå det onde, blev det klart, hvor ond synden i virkeligheden er. Jeg ved jo godt, at loven er åndelig, men det er jeg ikke, så længe jeg er slave under synden. Så forstår jeg ikke, hvad det er, jeg gør. Jeg gør nemlig ikke det, jeg gerne vil, men derimod det, jeg ikke ønsker at gøre.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

I skabelsen har Gud lagt en længsel ind i os efter samvær med ham. I samværet med Gud vil vi opdage, hvem vi er skabt til at være – og forankres i vor sande identitet i Gud. Er vi bevidst om, hvor vi kommer fra, hvem vi er, og hvilket mål vi har, er det lettere at tage de rigtige valg i livet.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Meditation

Gud er her og nu. Det samme er du. Prøv at fornemme Guds nærvær. Bliver du forstyrret af tanker, så se på dem som hændelser, du ikke behøver at give opmærksomhed. Hvordan opleves Guds nærvær?

5. Samtale på vejen

Hvad tænker du om, at du er skabt af Gud? At du er formet af kærlighed til at leve i kærlighed og for kærlighed? Tal med Gud om det.