El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Gud, tak for dine løfter om godt nyt og genoprettelse. Tak, fordi du ikke er ligeglad med de afmægtige, de bundne og fangne – og heller ikke med de ulydige.

2. Hvilepladsen

Es 61,1-3a: Herrens Ånd er over mig, fordi han har udvalgt mig. Han har sendt mig for at bringe godt nyt til de afmægtige og genoprette dem, hvis hjerte er knust. Jeg skal forkynde frihed for de fangne og løse de bundnes bånd. Det bliver en tid, hvor Herren tager imod alle, som kommer til ham, men han vil også straffe de ulydige. Han vil trøste dem, der sørger. Ja alle, som sørger i Zion, vil han give festdragt i stedet for sæk og aske, glæde i stedet for sorg, lovsang i stedet for tungsind.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Godt nyt til den der længes.
Trøst, frihed, genoprettelse.
Festdragt.
Glæde.
Lovsang.

4. Udsigtspunktet

Refleksion

Er der noget, du særligt kan genkende i dig selv? Hvad får dig til at føle dig afmægtig, er dit hjerte knust, er du fanget eller bundet. Gud vil tage imod dig og give trøst. Læn dig tilbage og lad løftet om alt dette fylde hele din krop. Giv dig tid til at mærke hvor godt, det skal blive. Hvil i hans løfte om genoprettelse af knuste hjerter.

5. Samtale på vejen

Tal med Gud om det tunge og svære. Lad hans kærlighed og omsorg være en trøst midt i denne dag – med alt hvad den bringer dig.