El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Gud, luk mig op,
læs mig højt,
så jeg mister grebet
og bliver til i dig.
Gud tøm mig for alt,
fyld mig med dig.
Lad mig være en kilde,
der udgår fra dit indre.
Gør mig til et lys i mørket,
en velsignelse på jorden.

Erkendelse:

Mærk efter, føl dig frem i dit indre, find dine fiaskoer og nederlag

2. Hvilepladsen

Joh. 21, 1-7

Senere viste Jesus sig igen for nogle af disciplene. Det gik sådan til: Simon Peter, Thomas, Natanael fra Kana i Galilæa, Jakob og Johannes samt to andre disciple var samlet ved Galilæasøen.  Simon Peter sagde da: »Jeg tror, jeg tager ud og fisker.« »Så tager vi med,« sagde de andre. De gik i båden og sejlede ud, men de fangede ikke noget hele den nat. Da det begyndte at blive lyst, fik de øje på en mand inde på bredden. Det var Jesus, men de genkendte ham ikke. Han råbte ud til dem: »Har I fanget noget, venner?« »Nej!« råbte de tilbage. »Kast nettet ud på højre side af båden!« råbte han til dem. »Så skal I nok fange noget.« Det gjorde de så - og de kunne umuligt hale nettet ind på grund af alle de fisk, der var i det. Den discipel, som Jesus holdt særlig meget af, vendte sig til Peter. »Det er Herren,« sagde han.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

De genkendte ikke Jesus, men den discipel, som Jesus holdt særligt meget af, kunne se på det fyldte fiskenet, at det var Herren.

4. Udsigtspunktet

Meditation

Hvor ser du Jesus, som elsker dig?

5. Samtale på vejen

Tal med Gud om dine fiaskoer og nederlag.

Tag nu dine fiaskoer og nederlag i dine hænder og giv dem til Gud. Giv slip og tag imod Guds velsignelse, som kommer dig i møde.