El Camino

Vejledning | El Camino

Din daglige pilgrimsvandring begynder, når du klikker på Dagens Vandring. Herfra vil El Camino lede dig gennem seks stationer:

1. Bøn: Vandringen indleder du med en bøn til den Levende Gud, som er dig nær. Begynd eventuelt med at tænde det virtuelle stearinlys ved at klikke på det. Lyset kan minde dig om Guds nærvær i sin søn Jesus Kristus, Verdens Lys.

2. Hvilepladsen: Som pilgrimsvandrer er det nødvendigt at spise og hvile sig for at få ny energi. Hvilepladsen er det sted, hvor du sætter dig ned og lader dig fylde af Guds ord fra Bibelen. Guds ord er det daglige brød, der fylder dig med ny tro, nyt håb og ny kærlighed.

3. Betragtning: På pilgrimsvandringen vil du møde mange pejlemærker, der guider dig til at fokusere på Lyset: Jesus Kristus. Betragtningen er et pejlemærke i forhold til at fokusere på det Ord, som du fik givet på Hvilepladsen.

4. Udsigtspunktet: Ved Udsigtspunktet standser du og ser dig omkring. Her kan du nyde udsigten – og indsigterne – og mærke i hvilken retning, ordet fører din videre vandring. – En vandring ud i livet sammen med Jesus Kristus, Guds Søn.

5. Samtale på vejen: Bibelvandringen fortsætter med, at du taler med Jesus om det, du har læst. Du lader indtrykkene fra bibellæsningen og fra dit liv forme sig i bøn, tak og tilbedelse.

6. Rejselogbogen: Dagens vandring kan du eventuelt afslutte med at nedfælde dine tanker, udfordringer og indtryk i din personlige rejselogbog. Rejselogbogen kan automatisk sendes til din email, så du bedre kan huske, hvad Gud fortalte dig under dagens bibelvandring. Desuden får du en værdifuld rejselogbog fuld af guldkorn til din videre vandring.

God vandring!