El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Kære himmelske far. Tak, fordi du er en levende Gud, som Adam og Eva kunne møde i Paradisets have for tusinder af år siden. Tak, fordi du også møder os i dag gennem bønnen og Bibelens ord.

2. Hvilepladsen

1 Mos 3,8: Henimod aften, da luften blev kølig, hørte Adam og kvinden, at Gud kom gående i haven, og de gemte sig inde mellem træerne.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Som barn kunne jeg godt finde på at gemme mig for mine forældre, hvis jeg havde gjort noget, som jeg godt vidste, at de ikke brød sig om. Men de fandt mig altid, og jeg måtte stå til regnskab for det, jeg havde gjort. Sådan er det også med Gud. Vi kan forsøge at gemme os, men heldigvis leder Gud altid efter os, når vi gør det. Han ønsker at finde os og tilgive os, hvis vi erkender overfor ham, at vi har gjort noget forkert.

4. Udsigtspunktet

Refleksion

I hvilke situationer oplever du, at du har lyst til at gemme dig for Gud? Er det den samme situation gang på gang? Gud afviser dig ikke, selvom du fejler igen og igen. Du kan altid komme til ham.

5. Samtale på vejen

Lad Gud finde dig i dag, så du kan dele alt med ham - også det, som du godt ved, er forkert i dit liv. Når du deler dit liv med ham på godt og ondt i bønnens varme rum, vil han omslutte dig med sin kærlighed.