El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Herre, giv mig tillid til dig, så jeg tør handle efter din vilje.

 

2. Hvilepladsen

Apostlenes Gerninger 14,1-3

I byen Ikonion gik det på samme måde. Paulus og Barnabas gik hen i synagogen og talte med en sådan gennemslagskraft, at mange af tilhørerne kom til tro, både jøder og grækere. Men de jøder, der ikke ville lade sig overbevise, gik i gang med at vække misstemning og uvilje mod Paulus og Barnabas hos den græske befolkning. Det afholdt dog ikke de to apostle fra at blive i længere tid på stedet og frimodigt fortsætte deres forkyndelse. Og Herren bekræftede budskabet ved at give dem kraft til at udføre store undergerninger.


Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Paulus og Barnabas er målrettede, og de lader sig ikke slå ud af, at de bliver bagtalt og skældt ud af dem, som er uenige med dem. De har ét for øje, og det er at fortælle om frelsen ved Jesus. Hvad er dit fokus, dit mål for dit liv? Har du som Paulus og Barnabas kun ét mål? Eller har du som de fleste i vores samfund en milliard forskellige mål, som du prøver at udrette på én gang? Har Jesus en plads på din liste over mål, som du vil nå?

4. Udsigtspunktet

Aktion

Skriv en liste over dine mål i dit liv lige nu. Vælg de fem vigtigste ting.

Tænk over, hvor Jesus befinder sig på din liste. Hvordan prioriterer du ham sammenlignet med de andre ting på din liste?

5. Samtale på vejen

Tal med Jesus om, hvordan du kan give ham plads i dit liv. Vis Jesus tillid og bed ham om at lade sin vilje ske i dit liv.