El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Kære Herre Jesus, tak fordi du er universets konge. Tak fordi du er min Herre og min ven.

 

2. Hvilepladsen

Apostlenes Gerninger 16,16-18

Da vi en dag var på vej ned til det sted ved floden, hvor de samledes til bøn, mødte vi en slavinde, der havde en spådomsånd i sig. Hendes herrer tjente mange penge på grund af hendes evne til at spå. Hun fulgte i hælene på os og råbte: »Disse mænd er den højeste Guds tjenere, og de er kommet for at forkynde jer vejen til frelse!« Det gentog sig i mange dage, og til sidst blev det Paulus for meget. Han vendte sig om og talte direkte til dæmonen i hende: »Jeg befaler dig i Jesu Kristi navn at forsvinde ud af hende!« I samme øjeblik forlod den hende.


Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Jeg kan godt blive bange, når jeg hører om onde ånder og dæmoner. Det er djævelens udsendinge, som ønsker at ødelægge min tro og gøre min kærlighed til Gud kold. Men så er det godt at huske på, at onde ånder og dæmoner adlyder Jesus. Vores frelser og Herre er større og mere magtfuld end alle universets onde ånder og dæmoner. Tro på Jesus, bed til ham, og da vil ingen ånd eller dæmon kunne få magt over dig.

4. Udsigtspunktet

Meditation

Meditér over ordene:

Jesus Kristus er universets konge, Han bestemmer over alle ånder og dæmoner. Jesus Kristus er min Herre og ven, og han passer på mig.

Tænk over, hvad det betyder for dig.

5. Samtale på vejen

Hvis du er bange for onde ånder og dæmoner, så tal med Jesus om det. Del din frygt med ham, og bed ham om at passe på dig og få din frygt til at forsvinde.