El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Sæt mig så jeg ser dig Jesus, stil dig foran mig, så at mine trætte øjne hvile kan på dig.

 

2. Hvilepladsen

Apostlenes Gerninger 20,9-12

En ung mand, Eutykos, sad i vindueskarmen, og da Paulus holdt samtalen i gang så længe, faldt han til sidst i søvn, styrtede ud ad vinduet og faldt ned på gaden. Da man tjekkede efter, var han død. Paulus løb også derned, lagde sig oven på ham og slog armene om ham. »I skal ikke være kede af det,« sagde han, »der er liv i ham!« Paulus gik så op igen, brød brødet til måltidet, hvorefter de spiste, og han fortsatte med at tale med dem indtil daggry. Først derefter rejste han videre. De bragte den unge mand hjem i live, og de var i det hele taget meget opmuntrede over Paulus' besøg.

 

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Den unge mand, Eutykos, falder ned og dør. Men Paulus bringer ham ved Guds hjælp tilbage til livet. Gud kan gøre levende, Gud kan helbrede syge, Gud kan. Tror du på det? Eller lurer tvivlen i baghovedet? Det kan virke surrealistisk, det kan være svært at forholde sig til, det kan være svært at forstå, men dog er det sandheden; Gud kan.  ”For mennesker er det umuligt, men for Gud er alting muligt.” (Matt. 19,26)

4. Udsigtspunktet

Aktion

Kender du nogen der er syge? Nogen som har det svært? Kæmper du selv med noget? Læg din hånd på dit hjerte og bed Gud om helbredelse nu! Du kan ikke bestemme over ham, men du må tro på hans kærlighed og hans magt.

 

5. Samtale på vejen

Tal med Gud om den smerte og de svære ting, som du har erfaret og står midt i nu.

Bed Gud om at helbrede og skabe nyt liv ud af ingenting, i alting.