El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Kære Gud og Far, tak, at du altid hører mine bønner og svarer på dem, selv om jeg ikke altid kan høre eller forstå dine svar. Tak, at dine løfter står fast. Jeg beder dig inderligt om at lytte til min bøn i dag.

2. Hvilepladsen

Dan 9,3-4: Derfor gav jeg mig til at bede inderligt til Gud Herren og bønfalde ham under faste og klædt i sæk og aske. »Herre, du store og frygtindgydende Gud!« bad jeg. »Du bryder aldrig dit løfte om nåde mod dem, der elsker og adlyder dig.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Daniel beder for Jerusalem og på folkets vegne. Bemærk, hvor inderligt og tryglende han beder, under faste og i dyb ydmyghed. Han kender Guds almagt og ved, at Gud holder sine løfter, og at Hans pagt står fast. Vi mennesker kan svigte og føle os utilstrækkelige, men Gud er trofast og bevarer sin pagt i al evighed.

4. Udsigtspunktet

Refleksion

Gud er med dig hele vejen, både når du (i overført betydning) er på bakketoppen, og når du er nede i dalen. Gud har det store overblik! Hvil i denne tanke, når du går i gang med dagens opgaver og udfordringer.

5. Samtale på vejen

Kære Gud! Tak, at du er med mig og altid hører, når jeg beder til dig. Tak, at du kender mig og min dag fuldt ud. Herre, jeg lægger den i dine hænder.