El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Herre, vis mig bare en lille bid af alt det herlige, du glæder dig til at give mig. Lad mig erfare lidt af din mægtige kraft – den samme kraft, der oprejste Jesus fra de døde.

2. Hvilepladsen

Efeserbrevet 1, 18-20

Jeg beder om, at det må blive klart for jer, hvor stor en forventning vi lever i, hvor stor en herlighed, der venter os, som hører ham til, og hvor umådelig stor den kraft er, som står til rådighed for os, der tror på ham. Det er den samme mægtige kraft, som Gud brugte til at oprejse Kristus fra de døde, hvorefter han gav ham pladsen ved sin højre hånd i den himmelske verden.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Tænk sig, at nøjagtig den samme kraft, der fik Jesus til at stå op fra de døde, nu står til rådighed for os. Det giver os mod til at leve med en forventning om, hvor vidunderligt det skal blive, når Guds rige bryder endeligt igennem.

4. Udsigtspunktet

Refleksion

Mærker du denne kraft i dit liv? Tak for det, når du gør og bed om, at du må mærke denne kraft, når du ikke synes, at du mærker den. Apostlen bad for de kristne i Efesus. Vi kan også spørge en medkristen om hjælp til at bede for os, så vi må erfare noget mere af Guds mægtige kraft.

5. Samtale på vejen

Herre, jeg kan føle mig lille og svag. Tak, fordi du er stærk. Hjælp mig til at se, at den kraft, du oprejste Jesus fra de døde med, stadig er til rådighed i dag.