El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Kære Jesus, tak, fordi der er vægt bag ved ordene, når du siger noget. Tak, fordi du er autentisk og oprigtig. Hjælp mig til at møde dig med åbenhed, så dit ord til mig må sætte aftryk i mit liv.

2. Hvilepladsen

Mark 1,21-22

Snart efter nåede Jesus og hans disciple frem til Kapernaum. Da det blev sabbat, gik de ind i synagogen, og Jesus fik anledning til at undervise der. Hans ord gjorde dybt indtryk på de forsamlede, for han talte med en autoritet, som de ikke var vant til fra de skriftlærde.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Jesus går i synagogen med sine disciple. Her i synagogen er Jesus på hjemmebane. Hvor de skiftlærde normalt stod på prædikestolen for at udlægge Skriftens ord om Messias, så står Messias nu selv på prædikestolen. Det er klart at dem, der har været i synagogen den dag, ikke er gået upåvirket hjem. Jesus taler med en helt anden autoritet, for han er Mesteren selv. Mesteren selv taler også til dig med en autoritet og en indsigt, som du må reagere på. Hvilket indtryk gør det på dig? Jesus ønsker at din tid på el-camino.dk i dag, heller ikke går upåvirket hen.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Tænk på et ord af Jesus, som har gjort stort indtryk på dig. Skriv ordet ned på en seddel, og læg sedlen et sted, hvor du ser den ofte i løbet af de næste tre dage, så ordet kan gøre indtryk på dig på ny.

5. Samtale på vejen

Bed en afsluttende bøn til Jesus, hvori du takker, lovpriser, beder og tilbeder ham, for det som gør indtryk på dig.