El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Kære Gud, tak for din kærlighed til mig og til alle mennesker. Tak, fordi du ønsker, at alle skal være en del af dit rige.

2. Hvilepladsen

Matt 13,33-35: Jesus brugte endnu et billede: Guds rige er som den lille klump surdej, som en kvinde ælter i melet, når hun skal bage brød. Surdejen gennemsyrer efterhånden det hele. Jesus brugte altid billeder, når han talte til folkeskaren. Sådan opfyldtes det profetiske ord: Jeg vil tale i billeder, fortælle om det, der har været skjult fra verdens begyndelse.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Surdejen gør en kæmpe forskel for brødet, fordi det får dejen til at hæve, blive luftigt og blødt. Guds rige gør en kæmpe forskel. Når mennesker bliver en del af Guds rige, sker der en gennemgribende forvandling i deres liv, og Gud arbejder løbende med hver enkelt af os, der tror.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Prøv at skrive ned, hvordan du har set Guds rige vokse. Skriv også ned, hvordan du kunne drømme om at se Guds rige vokse i fremtiden.

5. Samtale på vejen

Kære Gud, tak fordi dit rige vokser og fordi, du arbejder med mig. Jeg beder om, at dit rige fortsat må vokse, og at du må bruge mig!

Sig eventuelt konkret tak for de ting, du har skrevet ned, og bed for dine konkrete drømme.