El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Kom, Herre Jesus! Fyld mig med din nåde og kærlighed. Fyld mig med dig selv! Tag bolig ved troen i mit hjerte.

2. Hvilepladsen

Matt 26,26-28: Under måltidet tog Jesus et brød, takkede Gud, brækkede det i stykker og delte det ud til disciplene, idet han sagde: »Tag imod dette brød og spis det. Det er mit legeme.« Så tog han et bæger med vin, takkede Gud, sendte det rundt og sagde til dem: »Drik alle heraf, for det er mit blod, som besegler den nye pagt, og som udgydes for mange, for at de kan få tilgivelse for deres synder.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Jesus giver os sig selv at spise! Jo, det er brød og vin, men ligesom Gud blev menneske, da Jesus blev født, og på forunderlig vis var begge dele på én gang – sådan kommer Jesus nu ifølge sit eget ord til os som og under brød og vin. Så konkret vil han være ét med os. At han vil være i os og vi i ham.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Gå til alters på søndag! Smag og mærk, at vinen og brødet bliver en del af dig, når du spiser og drikker. Men nu er det også Jesus selv, der forener sig med dig. Han gjorde sig til ét med al din synd, da han sonede den på korset, og nu modtager du alt det, som er hans – hans renhed og retfærdighed.

5. Samtale på vejen

Fyld dit hjerte med tak. Jesus vil være ét med dig!Fyld dit hjerte med undren. Det er ufatteligt, men ikke utroligt!Grib ham i tro. For han vil bo ved troen i dit hjerte.