El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Herre, vis mig i dit Ord, hvad du vil, at jeg skal bede om. Lær mig frimodighed i bønnen!

2. Hvilepladsen

Matt 7,9-11: Hvis et barn beder sine forældre om et stykke brød, så får det vel ikke en sten? Eller hvis barnet beder om en fisk, så får det vel ikke en slange. Når I, som er onde, forstår at give jeres barn gode gaver, skulle så ikke jeres himmelske Far give gode gaver til dem, der beder ham om det?

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Vi forældre nægter ikke at give mad til vore sultne børn. Og når vore børn uhæmmet og frimodigt ønsker sig selv de største gaver til jul, anstrenger vi os for at opfylde deres ønsker. Jesus opfordrer os til at bede frimodigt. Intet ønske er for stort for Gud, men i modsætning til os véd han, hvad vi virkeligt trænger til.

4. Udsigtspunktet

Refleksion

Herre, tak at du i dag opfordrer mig til frimodigt at bede om alt; at fortælle hvad jeg ønsker af mit inderste hjerte. Tak, at dit hjerte er så stort for mig, fordi du er min Far. Men netop fordi du elsker mig og kender mig til bunds, vil du give mig det, du ser er bedst for mig.

5. Samtale på vejen

Tak, kære himmelske Far, fordi du også i dag har givet mig gode gaver i overflod. Må mine øjne altid være åbne for, hvor rig jeg er som dit barn!