El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Far, hjælp mig til at leve som et lys i verden - sendt af dig.

2. Hvilepladsen

Rom 10, 14-17

Men hvordan kan nogen søge hjælp hos Jesus, hvis de ikke tror på ham? Og hvordan kan nogen komme til tro på ham, hvis de ikke har hørt om ham? Og hvordan kan de høre om ham, hvis ingen fortæller dem om ham? Og hvordan kan nogen fortælle om ham, hvis de ikke sendes ud med budskabet? Som Skriften siger: »Hvor er det dejligt, når nogen kommer med et glædeligt budskab.« Men ikke alle ønskede at tage imod det glædelige budskab. Det er som Esajas sagde: »Herre, hvem troede på budskabet?« Troen udspringer af det, som høres, og det, som høres, udspringer af budskabet om Kristus.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

”Men hvordan kan nogen søge hjælp hos Jesus, hvis de ikke tror på ham? Og hvordan kan nogen komme til tro på ham, hvis de ikke har hørt om ham? Og hvordan kan de høre om ham, hvis ingen fortæller dem om ham?” Sådan lyder det i dagens tekst. Gud har sendt os ud som lys i verden, for at mennesker skal høre om Jesus gennem os. Det kan derfor kun gå for langsomt med at sprede det budskab!

 

4. Udsigtspunktet

Aktion

Refleksion

Lever du et liv, som fører andre mennesker tættere på Gud?

5. Samtale på vejen

Far, jeg er bange. Jeg tør ikke stå frem og fortælle andre om dig. Jeg er bange for at blive stemplet. Jeg er bange for budskabets holdbarhed. Jeg er bange for min egen magtesløshed. Hjælp mig Gud! Lad din kraft strømme gennem mig, så det er dig, der gennem mig, fører mennesker hen mod frelsen.