El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Fader, Søn og Helligånd – lad min ydmyghed vokse, og giv mig mod til at lade dig fylde mere i mit liv. Afslør min synd, og hjælp mig at kæmpe mod den.

2. Hvilepladsen

Rom 13, 13-14

Lad os leve på en måde, som ikke volder anstød, ikke med drukture, utugt og skamløse handlinger, skænderier og misundelse. Nej, I skal gøre jer til ét med Herren Jesus Kristus i den måde, I lever på. Lad jer ikke rive med af de gamle, syndige tanker og vaner.

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen


3. Betragtning

Det slår mig, at eksemplerne på, hvordan vi ikke skal leve, lige så godt kunne være skrevet i dag. Vi kan tænke, at der er så mange fristelser i dag, som gør det sværere end nogensinde at være kristen. Men der er faktisk intet nyt under solen.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Aktion

Det er nok gået op for dig, at synden fortsat rumsterer i dit liv, selvom du er kristen. Overvej om du har brug for en person i dit liv, som du kan tale med om synd og skammen i dit liv. Gør alvor af det i dag.

 

5. Samtale på vejen

Jesus, tak for det kristne fællesskab. Tak, fordi jeg ikke skal stå alene med min synd, men at du giver mig kristne brødre og søstre, som jeg kan vandre med. Hjælp mig til at holde synden på afstand. Tak for din kærlighed og tilgivelse. Må din vilje ske i mit liv!