El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Herre Jesus, tak for livet og denne dag. Tak at jeg må være dit barn. Tak at du har omsorg for mig. Jeg takker dig for alt, som er mit – jeg ved, at du står bag alle ting.

 

2. Hvilepladsen

Romerbrevet 15, 25-29

Men lige nu skal jeg til Jerusalem med en pengegave til de kristne der. De kristne i Makedonien og Akaja besluttede nemlig at være med til at give en gave til de fattige blandt de kristne i Jerusalem. Når de gerne vil være med, skyldes det også, at de på en måde står i gæld til dem. Når de som kristne ikke-jøder har fået del i en åndelig rigdom fra de kristne jøder, bør de også til gengæld hjælpe dem på det materielle område. Så snart jeg har fået denne gave sikkert overbragt til dem, vil jeg rejse til Spanien via jer. Og jeg har tillid til, at når jeg kommer til jer, vil det være med stor velsignelse fra Kristus.


Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

Taknemmelighed må vi lægge os på sinde. Der var intet, hvis ikke Kristus opretholdt alt på denne jord. Også alt det, som du og jeg har – det, vi kalder vores – er der kun, fordi Jesus har skænket os det. Du og jeg kan aldrig fuldt ud fatte, hvad Guds kærlighed er værd. Lad os være taknemmelige for, at han sendte mennesker ind i vores liv med åndelig rigdom.

 

4. Udsigtspunktet

Meditation

Bed Gud vise dig, hvordan du kan takke og tilbede ham.

 

5. Samtale på vejen

Herre, vis mig, at alt mit er dit. Led mine skridt i dag, så jeg ser, hvem der trænger til min hjælp.