El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Tak, fordi jeg aldrig skal være i tvivl om dine løfter. Din trofasthed er fantastisk. Tak for din store godhed. Jeg ønsker at prise dig. Hjælp mig til at hvile i, at jeg ikke kan give dig noget tilbage.

2. Hvilepladsen

Salme 108, 4-5

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

Jeg vil takke dig, Herre, blandt folkeslagene, jeg vil synge din pris for de fremmede. Din trofasthed fylder universet, din godhed når til skyerne.

3. Betragtning

Alt det med Gud -  det kan være svært. For vi er vant til at kunne mærke trofasthed. Måske er du et af de mennesker, som kan mærke Guds trofasthed – måske kan du ikke. Ligemeget hvordan dit forhold er til Gud, så gælder løftet også dig! Guds godhed gælder dig, når du tager imod ham – og der er rigeligt af den.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Refleksion

Når verden omkring os definerer, hvad lykke er, kan vi have svært ved at se Guds godhed. Øv dig i at læse i Bibelen, hvordan Gud beskriver sine gaver til os. Når Gud har en trofasthed, der fylder universet og en godhed, der når til skyerne, er det værd at give Guds definitioner opmærksomhed.

5. Samtale på vejen

Kære Almægtige Gud. Du er trofast i en forstand, som vi mennesker slet ikke forstår. Men jeg ønsker at takke dig for den. Hjælp mig til at se lidt mere af, hvad du ønsker at give mig.