El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Gud, dit rige er evigt, mægtigt og herligt. Tak for håbet om opstandelsen og den nye Jord. Lad mig få del i dit rige og din herlighed – både nu i dette liv, og når du skaber alting nyt. Hjælp mig til at være et vidnesbyrd om din magt og dit rige, som du giver mig del i ved din Hellige Ånd.

2. Hvilepladsen

Salme 45, 7

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

Dit rige, herre, skal bestå for evigt, du regerer med retfærdighed.

3. Betragtning

Et flygtigt liv. Et vindpust. En smerte. En sorg. Livet er kort. Forgængeligt. Men Guds rige varer evigt. Og den, som har del i Guds rige, lever evigt. Jesus Kristus vil komme igen. Gud vil skabe alting nyt. Han er kongen, som regerer med retfærdighed. Da skal vi alle se det! Al uretfærdighed skal få en ende. Ikke mere smerte; ikke mere sorg; ikke mere død.

4. Udsigtspunktet

Aktion

Meditation

Smerten og sorgen i dette liv kan være stor og næsten ubærlig. Men set ud fra håbet om det evige liv, som Gud har i vente til os, er tiden her kort. Overvej og mærk efter, hvad det betyder for dig.

5. Samtale på vejen

Tal med Gud om din sorg og din smerte – om det, som du glæder dig til at slippe for på den nye Jord. Og om det, som du glæder dig til at opleve. Invitér ham til at tage del i denne del af dit liv. Bed ham om at lade dig vokse i troen på, i forventningen til og i håbet om hans rige.