El Camino

Tænd et lys som tegn på at verdens lys er nær, og at Hans ord er lys på din sti.

Tænd lyset her

1. Bøn

Tak for dine store skabelsesundere. Når jeg ser dine fingres værk, overvældes jeg af ærefrygt og ydmyghed. Lad mig se dig når jeg ser din skabning, og ikke reducere den til kold videnskab.

2. Hvilepladsen

Salmernes Bog 96,11-13

Lad himlen glæde sig og jorden juble, lad havene bruse i lovprisning, lad marken med sin afgrøde juble, lad lovsangen suse i skovens træer, for Herren kommer, han er på vej for at dømme jorden. Han dømmer verden med retfærdighed, alle jordens folk får en fair behandling.

 

Link til autoriseret oversættelse af Bibelen

3. Betragtning

I den storslåede natur mister hverdagens påtrængende tanker sin betydning og giver plads til tanker om eksistens, velvære og Gud. Måske mærker du en ærefrygt når du betragter et gammelt træ der har oplevet de sidste to århundreder.

4. Udsigtspunktet

Refleksion

Lovsang er en måde at give respons på til Gud. Jeg synger lovsang fordi han kommer. Jeg synger lovsang fordi jeg længes efter at være sammen med min skaber og forløser igen. Syng lovsang fra dit hjertes dybeste længsel.

5. Samtale på vejen

Bed Gud om at når han kommer igen for at dømme verden, at han så må se dig som den du er i Kristus, og ikke som den du er i dig selv. Kun i Kristus har vi en chance i retfærdighedens klare lys.